Side Navigation

X

ODRŽANA MANIFESTACIJA “GNIJEZDO S 1000 PISANICA”

ODRŽANA MANIFESTACIJA “GNIJEZDO S 1000 PISANICA”

Objavljeno: 21. 4. 2019.

U subotu, 20. travnja 2019. godine održana je tradicionalna manifestacija “Gnijezdo s 1000 pisanica”. Organizatori manifestacije su grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća, a suorganizatori Centar za kulturu Sigmund Romberg, Matica umirovljenika grada Belišća i Društvo “Naša djeca” Belišće.

Naši najmlađi sugrađani su od 10 sati uživali u mađioničarskom “Zeko Peko Show-u” u izvedbi Vile Magic iz Đakova.

U 11:15 sati su zamjenik gradonačelnika grada Belišća Domagoj Varžić i voditeljica ureda Turističke zajednice grada Belišća Janja Čeliković zajedno sa uskrsnim zečevima otkrili veliko gnijezdo s 1000 pisanica koje su djeca s radošću tražila u travi.  U gnijezdu se nalazilo i 10 posebno označenih jaja za koje su mališani koji su ih pronašli dobili prigodne nagrade.

U 11:30 sati su na šetnicu S. H. Gutmanna stigli “Moto zečevi” moto kluba “2 grada” koji su darivali djecu uskrsnim poklon paketićima.

Posjetitelji su mogli razgledati i pronaći nešto za sebe i na gospodarskom sajmu organiziranom povodom uskrsnih blagdana.

Turistička zajednica grada Belišća

Foto: Tin Lacković/Zaim Saljiji

Izvor: ODRŽANA MANIFESTACIJA “GNIJEZDO S 1000 PISANICA” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>