Side Navigation

X

Održana Izvještajno-izborna skupština DVD-a Tiborjanci

 

 NOVOSTI| 

 

U subotu, 27. veljače 2021. godine u prostorijama Društvenog doma Tiborjanci održana je Izvještajna-izborna skupština DVD-a Tiborjanci uz nazočnost operativnih članova i uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera u zaštiti od COVIDA-19.

Skupštini DVD-a Tiborjanci nazočio je zamjenik gradonačelnika Grada Belišća Domagoj Varžić, predsjednik i zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Belišće Nikica Mužević i Dubravko Čovčić.

Nakon jednoglasno usvojenih Izvješća o radu i financijama za 2020. godinu i Planova rada i financija za 2022. DVD-a Tiborjanci, pristupilo se izboru kandidata na funkcije i radna tijela DVD-a za petogodišnje mandatno razdoblje od 2021. do 2026. godine, gdje su jednoglasno izabrane sljedeće osobe na funkcije i radna tijela Društva: funkcijupredsjednikaDVD-a Tiborjanci obnašat će JOSIP STJEPANOVIĆ, a funkcijuzapovjednika DVD-a Tiborjanciobnašat će IVICA TALAFUK. Upravni odbor DVD-a Tiborjanci od 9 članova čine: Josip Stjepanović, Ivica Talafuk, Siniša Mandić, Marko Galić, Mirko Blažević, Nenad Mandić, Darko Kozina, Bruno Dušanić i Ivica Vidaković.

Nazočnima se obratio zapovjednik VZG-a Belišće Dubravko Čovčić, osvrnuo se na rad društva koje u uvjetima manjka operativnog članstva uspijeva ispunjavati obveze koje pred njih postavi VZG-e Belišće.  Iznio je potporu VZG-a Belišće u radu svih vatrogasnih društava na području zajednice u redovnoj aktivnosti, a posebno u nabavci osobne vatrogasne opreme u zaštiti operativnih vatrogasaca. Ukratko je upoznao prisutne o novom Zakona o vatrogastvu, koji je stupio na snagu 1.1.2020. i novim Statutom koji su usklađeni s novim Zakonom, a uređuju rad Društva. Na kraju je čestitao izabranim osobama i poželio mnogo uspjeha u daljnjem radu sa željom za stvaranjem što kvalitetnije strukture društva.

Zamjenik gradonačelnika Grada Belišća Domagoj Varžić pozdravio je sve nazočne u ime gradonačelnika i svoje osobno ime te izrazio zahvale i čestitke na aktivnostima koje su provedene u protekloj godini koja je obilježena mjerama zaštite od COVIDA-19. Kako je aktivnosti bilo manje s obzirom na pandemiju, ipak osnovna funkcija vatrogasaca u zaštiti od požara bila je izražena, jer jedna intervencija u 2020. godini je dobro odrađena. Istaknuo je podršku Grada Belišće u svim projektima koje provodi VZG-e Belišća i DVD-e, te želju za omasovljenjem mladih i rad s djecom koji su budućnost našeg opstanka zaželjevši puno uspjeha u realizaciji zacrtanih planova i puno zdravlja.

Nakon iscrpljenog dnevnog reda, predsjedavajući Siniša Mandić, zahvalio se prisutnima na nazočnosti i zaključio rad Skupštine.

Dubravko Čovčić, zapovjednik/tajnik VZG-a Belišće

Izvor: Održana Izvještajno-izborna skupština DVD-a Tiborjanci | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>