Side Navigation

X

Održana Izvještajno-izborna skupština DVD-a Bocanjevci

 

 NOVOSTI| 

U subotu, 20. veljače 2021. godine u prostorijama Društvenog doma Bocanjevci održana je Izvještajna-izborna Skupština DVD-a Bocanjevci uz nazočnost operativnih i pričuvnih članova uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera u zaštiti od COVIDA-19.

Skupštini DVD-a Bocanjevci, nazočio je zamjenik gradonačelnika Grada Belišća Domagoj Varžić, predsjednik i zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Belišće Nikica Mužević i Dubravko Čovčić i predstavnik Savjeta za razvoj prigradskih naselja u Gradu Belišću za mjesto Bocanjevci Bojan Vuksanić.

Nakon jednoglasno usvojenih Izvješća o radu i financijama za 2020. godinu i Planova rada i financija za 2022. DVD-a Bocanjevci, pristupilo se izboru kandidata na funkcije i radna tijela DVD-a za petogodišnje mandatno razdoblje od 2021. do 2026. godine, gdje su jednoglasno izabrane sljedeće osobe na funkcije i radna tijela Društva i to: funkcijupredsjednika DVD-a Bocanjevci obnašat ćeMilan Strahinec,a funkcijuzapovjednika DVD-a Bocanjevciobnašat ćeJosip PavokovićUpravni odbor DVD-a Bocanjevci od 9 članova čine: Milan Strahinec, Josip Pavoković, Dražen Barić, Ivica Barić, Armenio Vidošić, Marin Vuksanić, Monika Vidošić, Tihomir Kolarić i Mario Mandić.

Predsjednik Vatrogasne zajednice grada Belišća Nikica Mužević pozdravio je sve prisutne u svoje osobno ime i prisutnog zapovjednika VZG-a Belišće Dubravka Čovčića, istaknuo je dobar rad DVD-a Bocanjevci na održavanju operativne spremnosti i drugih aktivnosti u mjestu. Zahvalio se starom vodstvu na doprinosu u radu Zajednice i čestitao novom vodstvu Društva na izboru, istaknuvši da je novo mandatno razdoblje na 5 godine, a što je definirano novim Zakonom o vatrogastvu. Na kraju želi svim članovima mnogo uspjeha u radu, a posebno na području omasovljenja i rada s mladima.

Nazočnima se obratio i zamjenik gradonačelnika Grada Belišća Domagoj Varžić, koji je pozdravio u ime Gradonačelnika i svoje osobno ime, te izrazio zahvale i čestitke na aktivnostima koje su provedene u protekloj godini koja je obilježena mjerama zaštite od COVIDA-19. Budući nije bilo društvenih aktivnosti vatrogasca zbog pandemije, osim vatrogasnih intervencija koje su odrađene u potpunosti, nadamo se da će 2021. godine biti zdravstveno bolja. Istaknuo je podršku Grada Belišće u svim projektima koje provodi belišćanska vatrogasna zajednica zaželjevši puno uspjeha u realizaciji zacrtanih planova i puno zdravlja.

Bojan Vuksanić ispred Savjeta za razvoj prigradskih naselja grada Belišća pozdravio je  prisutne goste i pohvalio je rad vodstva društva, zahvalio se na odličnoj suradnji društva s samim povjerenstvom, te izrazio zahvalu članovima Društva koji su aktivno sudjelovali u provedbi mjera zaštite od korona virusa i organiziranjem pomoći za stradale u potresu u Petrinji.

Nakon izrečenih pozdravnih riječi, zapovjednik VZG-a Belišće Dubravko Čovčić uručio je diplomu za 10-godišnji rad u vatrogasnoj organizacijiSpomenicu za 10 godina Mariju Mandiću.

Nakon uručenih priznanja, predsjedavajući Milan Strahinec, zahvalio se prisutnima na nazočnosti i zaključio rad Skupštine.

Izvor: Održana Izvještajno-izborna skupština DVD-a Bocanjevci | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>