Side Navigation

X

ODRŽANA 2 CIKLUSA ONLINE RADIONICA KROZ PROJEKT “ZELENI INKUBATOR”

ODRŽANA 2 CIKLUSA ONLINE RADIONICA KROZ PROJEKT “ZELENI INKUBATOR”

Objavljeno: 15. 6. 2020.

Udruga Zvono u partnerstvu s Obrtničkom školom Požega započela je s provedbom projekta “Zeleni inkubator” u ožujku ove godine.

Projekt je usmjeren na osnaživanje mladih za sudjelovanje u aktivnostima društvenog poduzetništva s ciljem rješavanja problema nezaposlenosti. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku s iznosom od 75.000,00 kuna. Projekt je započeo 1. ožujka i traje do 31. listopada 2020.

S provedbom edukativnih radionica za mlade započeli smo u lipnju. Prva je radionica održana 4. lipnja 2020. godine preko platforme Blue Jeans. Mladi su se upoznali s pojmom društveno poduzetništvo i kroz primjere dobre prakse naučili kako funkcioniraju društvena poduzeća.

Druga online radionica održana je 10. lipnja 2020. godine, a tema radionice bila je „ Zadruga i osnivanje poduzeća“. Tijekom radionice sudionici su imali priliku saznati kako se osnivaju zadruge i poduzeća, koje su zadruge i poduzeća u Hrvatskoj te kako funkcioniraju.

Treći i četvrti ciklus radionica predviđen je za rujan 2020. godine, a mladi će imati priliku uz podršku raditi i na vlastitim društevnopoduzetničkim idejama.

Izvor: ODRŽANA 2 CIKLUSA ONLINE RADIONICA KROZ PROJEKT “ZELENI INKUBATOR” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>