Side Navigation

X

Održana 14. kreativna radionica u Knjižnici

no images were found

ODRŽANA 14. KREATIVNA RADIONICA U KNJIŽNICI

Objavljeno: 18. 9. 2020.

Gradska knjižnica i čitaonica Belišće organizirala je novu kreativnu radionicu za djecu koja je održana u četvrtak, 17. rujna 2020. godine.

Tema radionice opet su bile zaštitne maske za lice, a ovoga puta djeca su naučila kako ih ukrasiti posebnim flomasterima za tkaninu. Knjižnica se pobrinula osigurati sašivene platnene jednobojne maske, a maleni kreativci su se pobrinuli da ih flomasterima iscrtaju i oboje željenim motivima. Na taj način napravili su svoje originalne maske s vlastitim potpisom.

Radionicu je vodila Belišćanka Ivana Kopić koja je po sedmi put ove godine održala kreativnu radionicu u Knjižnici. Sveukupno ih je održano četrnaest što je vrlo značajno obzirom na okolnosti zbog aktualne epidemije.

Knjižnica se trudi organizirati i održavati aktivnosti po kojima je inače prepoznatljiva, stoga svakako treba pratiti njezinu Facebook i web stranicu za informacije o svim budućim događanji

Tekst i fotografije: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće

Izvor: Održana 14. kreativna radionica u Knjižnici | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>