Side Navigation

X

Održan tečaj samoobrane

 

 NOVOSTI| 

U subotu, 12. lipnja u organizaciji udruge PUKS i Sambo&MMA kluba Belišće održan je tečaj samoobrane za žene. Tečaj se održao u prostorijama Borilačkog centra Belišće, a vodio ga je predsjednik kluba Christian Uskoković.

Na tečaju su sudjelovale i članice Sambo kluba koje su prezentirale svoje zapanjujuće vještine samoobrane. “Svjesni smo vremena u kojem živimo, osjećaji nezadovoljstva, besperspektivnosti i nemoći kod pojedinaca mogu potaknuti nasilje i to prema slabijem.  Kako bismo se znali obraniti i u takvim okolnostima, vrijedno je upoznati tehnike samoobrane”, riječi su jedne od sudionica.

 

Kao što je poznato, ovladavajući tehnikama samoobrane, podižemo samopouzdanje i samopoštovanje, izgrađujemo pozitivnu sliku o sebi a u svrhu otpornosti prema kriznim situacijama. Ova se aktivnost održala u sklopu projekta “Dobar dan, kako ste?” koji je sufinancirao Grad Belišće.

 

 

Izvor: Održan tečaj samoobrane | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>