Side Navigation

X

Održan koncert Dominika Miloševića na bisernici

 

 NOVOSTI|

Jedinstven koncert na području Valpovštine održan je u nedjelju, 8. svibnja, u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg u Belišću. Mladi Valpovčanin Dominik Milošević održao je svoj prvi samostalni solistički koncert na bisernici, te pokazao kako je bisernica instrument vrijedan pažnje i koncertnih pozornica. Izborom raznolikog i zanimljivog repertoara klasičnih i tradicionalnih skladbi, uz klavirsku pratnju Mateje Matić, Dominik je osvojio srca publike.

Ovaj dvadesetjednogodišnjak, student je treće godine studija na Umjetničkoj akademiji u Osijeku, smjer tambure pod mentorstvom Vladimira Vladimirova i Zlatka Galika. Osnovnu glazbenu školu završio je u Valpovu, a srednju glazbenu školu u Požegi. Iza njega je mnoštvo uspješnih nastupa te velik broj prvih nagrada na državnim i međunarodnim natjecanjima, od kojih treba izdvojiti Međunarodno natjecanje tamburaša u Požegi i Subotici, gdje je čak četiri puta, uz prvo mjesto u svojoj kategoriji, osvojio i veliku nagradu Grand Prix.

Ovaj koncert održan je u okviru programa obilježavanja Dana grada Belišća 2022.

Izvor: Održan koncert Dominika Miloševića na bisernici | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>