Side Navigation

X

ODRŽAN EDUKATIVNI SEMINAR O AKTUALNIM IZMJENAMA ZAKONA I POREZNIH PROPISA ZA 2019.

ODRŽAN EDUKATIVNI SEMINAR O AKTUALNIM IZMJENAMA ZAKONA I POREZNIH PROPISA ZA 2019.

Objavljeno: 13. 12. 2018.

Provedbom seminara o aktualnim izmjenama Zakona i poreznih propisa za 2019. godinu, Poduzetnički inkubator Polet d.o.o. zaključio je ovogodišnji program edukativnih predavanja kojima pomaže poduzetnicima u jačanju kapaciteta i efikasnosti.

Poduzetnički inkubator Polet d.o.o. i Lokalna razvojna agencija Grada Belišća d.o.o. 12. prosinca 2018. godine organizirali su besplatno edukativno predavanje namijenjeno poduzetnicima i svim zainteresiranima o aktualnim izmjenama Zakona i poreznih propisa za 2019. godinu.

U ime organizatora predavanja, sudionike je ozdravio Mario Marolin, direktor Lokalne razvojne agencije Grada Belišća te predstavio predavačicu, vlasnicu knjigovodstvenog servisa i savjetnicu za knjigovodstvene poslove, Aleksandru Kušić.

Tridesetak sudionika u Gradskoj je vijećnici s pozornošću saslušalo izlaganje Aleksandre Kušić, koja je govorila o izmjenama vezanim za prigodne isplate u prosincu, godišnjem obračunu poreza na dohodak, izmjenama i dopunama Zakona i fiskalizaciji te drugim temama s pozicije iskusne knjigovodstvene stručnjakinje, a zainteresiranima je odgovarala na pitanja vezana za praktično provođenje nekih zakonskih odredbi.

Tekst: Vladimir Vazdar

Izvor: ODRŽAN EDUKATIVNI SEMINAR O AKTUALNIM IZMJENAMA ZAKONA I POREZNIH PROPISA ZA 2019. | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>