Side Navigation

X

Održan 40. sastanak Belišćanskog čitateljskog kluba

 

 NOVOSTI| 

Članice Belišćanskog čitateljskog kluba sastale su se u petak, 28. svibnja 2021., po 40. put otkako je Klub osnovan u listopadu 2016. godine.
Od samog osnutka sastanci Kluba održavaju se gotovo svakog zadnjeg utorka u mjesecu u Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće gdje se sastaju istinski knjigoljupci kako bi razgovarali o knjigama. Čak i sada, u vrijeme aktualne pandemije, članice Belišćanskog čitateljskog kluba nisu odustale od ovog vida aktivnosti jer im upravo čitanje pruža mogućnost da što lakše podnesu teške izazove današnjice. Sve to potaknulo ih je da okrugli 40. sastanak Kluba obilježe odlaskom na izletište. Put do tamo pak omogućila im je Zajednica športskih udruga grada Belišća koja im je ustupila kombi vozilo. Druženje je započelo laganom šetnjom po resortu i nastavilo se u restoranu razgovarajući o knjigama koje su bile zadatak za čitanje. Riječ je o knjizi Črna mati zemla autora Kristina Novaka, te o raznim romanima književnika Ivice Prtenjače koji će u belišćanskoj gradskoj knjižnici gostovati početkom lipnja. Razgovaralo se, naravno, i o brojnim drugim temama, a predivan ambijent i ugodno vrijeme pridonijelo je odličnom raspoloženju svih okupljenih članica pa nema sumnje da će im ovaj sastanak zasigurno ostati u posebno lijepom sjećanju.

Tekst i fotografije: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće 

Izvor: Održan 40. sastanak Belišćanskog čitateljskog kluba | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>