Side Navigation

X

ODRŽAN 14. MEMORIJALNI TURNIR “3.TRAVNJA” BELIŠĆANSKOG UHDDR-A

ODRŽAN 14. MEMORIJALNI TURNIR “3.TRAVNJA” BELIŠĆANSKOG UHDDR-A

Objavljeno: 25. 6. 2019.

U nedjelju, 23. lipnja, Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata GO Belišće bila je domaćin  14. Memorijalnog turnira „3. travnja“, na kojem se okupilo 12 prijateljskih braniteljskih udruga, ne samo iz okolice, već i iz drugih županija. Loše vrijeme poremetilo je dio planova organizatora, no to nije spriječilo druženje branitelja uz natjecanje u streljaštvu, pikadu i beli.

Sve je goste okupljene u Domu umirovljenika pozdravio predsjednik belišćanskog UHDDR-a Zlatko Rogač, a ovogodišnji memorijalni turnir, posvećen sjećanju na poginule Vukove s Drave, prigodnim je riječima otvorio predsjednik Gradskog vijeća grada Belišća Dario Fletko, bio je ondje i duhovnik belišćanskih branitelja fra Dario Mican, a u poslijepodnevnim satima, nakon što je prestala kiša, položeni su vijenci i zapaljene svijeće kod Spomenika poginulim pripadnicima 107. brigade HV-a na lijevoj obali Drave.

Tekst: Monika Đogaš, Gradski radio Belišće

Izvor: ODRŽAN 14. MEMORIJALNI TURNIR “3.TRAVNJA” BELIŠĆANSKOG UHDDR-A | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>