Side Navigation

X

ODLIČNI REZULTATI AKCIJA DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI U BELIŠĆU I PETRIJEVCIMA

ODLIČNI REZULTATI AKCIJA DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI U BELIŠĆU I PETRIJEVCIMA

Objavljeno: 10. 2. 2020.

Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo u suradnji s Kliničkim zavodom za transfuzijsku medicinu KBC Osijek, organiziralo je u petak, 7. veljače, redovitu akciju dobrovoljnog darivanja krvi u Belišću. Akciji je pristupilo 116 darivatelja, od čega je 8 osoba odbijeno nakon liječničkog pregleda te je ukupno prikupljeno 108 doza od kojih je bilo 6 novih darivatelja.

U petak je organizirana i redovita akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Petrijevcima. Akciji je pristupilo i dalo krv 23 darivatelja, od toga, 5 novih darivatelja.

Ovakvi pokazatelji svjedoče o sustavnom djelovanju na popularizaciji dobrovoljnog darivanja krvi čemu Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo posvećuje veliku pozornost.

-Zahvaljujemo svim darivateljima na odazivu i darivanoj krvi, a i onima koji su se odazvali ,ali iz opravdanih razloga nisu mogli dati krv, poručuju organizatori akcija, pripremajući se za nove susrete s humanim i solidarnim darivateljima krvi.

GDCK Valpovo

Izvor: ODLIČNI REZULTATI AKCIJA DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI U BELIŠĆU I PETRIJEVCIMA | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>