Side Navigation

X

ODIGRANO DRUGO KOLO GKL BELIŠĆE

ODIGRANO DRUGO KOLO GKL BELIŠĆE

Objavljeno: 18. 12. 2018.

Drugo kolo Gradske kuglačke lige nije obilovalo neizvjesnošću kao prvo, ali jedan meč u petak navečer 14.12. izazvao je veliku pažnju svih rekreativaca i gledatelja na Gradskoj kuglani.

U prvom meču drugog kola Monika Đurković je s najboljim rezultatom kod žena od 256 oborenih čunjeva odnijela jedinu pobjedu za ekipu Babuški koje su sa 5:1 poražene od ekipe Veterana Bel-a.
Drugi meč je bio meč večeri i po prognozama predviđao sigurnu pobjedu ekipe Obrtnika nad znatno oslabljenom ekipom PPK Bazinge, no kako sport nudi nepredvidivost i dramu tako je i u ovom meču bilo neizvjesno do zadnjeg hica. Na kraju je ekipa Obrtnika izvukla neriješeni rezultat 3:3 zahvaljujući više srušenih čunjeva(905-898).
U trećem meču ni raspoloženi Danijel Petrović s najboljim rezultatom kod muškaraca, sa 261 srušenim čunjem, nije uspio potaknuti ostale iz ekipe Viteza da ozbiljnije ugroze dobru ekipu Centuriona koja je pobjedom od ukupnih 5:1 zasjela na prvo mjesto nakon dva kola.

U 2. kolu GKL postignuti su sljedeći rezultati:

Babuške – Veterani Bel-a     1:5 (947-994)

Obrtnici- PPK Bazinga          3:3 (905-898)

Centurion – Vitez 5-1            (954-885)

 

2. KOLO TABLICA GKL

Izvor: ODIGRANO DRUGO KOLO GKL BELIŠĆE | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>