Side Navigation

X

Odgoda kreativne radionice za djecu

 

 NOVOSTI|

Iz Gradske knjižnice i čitaonice Belišće javljaju da se kreativna radionica izrade kaleidoskopa, namijenjena djeci osnovnoškolskog uzrasta, odgađa za petak, 29. travnja 2022. u 10 sati.

Radionicu će voditi Bojana Reçica, djelatnica Centra za kulturu Sigmund Romberg iz Belišća, koja će prijavljenim osnovnoškolcima pokazati kako napraviti vlastiti kaleidoskop. To je pomalo zaboravljena igračka, a riječ je zapravo o zanimljivoj optičkoj napravi u obliku cijevi kroz koju se mogu gledati različiti vizualni oblici, tj. prelijepe slike.

Svi zainteresirani mali kreativci koji žele naučiti praviti kaleidoskop trebaju se prijaviti za radionicu, a to mogu učiniti pozivom na broj telefona 400-627, porukom na e-mail knjiznica@belisce.hr ili na knjižničnoj Facebook stranici te osobnom prijavom u Knjižnici.

Tekst: Dijana Milišić-Zečević (Gradska knjižnica i čitaonica Belišće)
Fotografije: Bojana Reçica

Izvor: Odgoda kreativne radionice za djecu | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>