Side Navigation

X

Obavijest Stožera civilne zaštite grada Belišća

 NOVOSTI| 

U ponedjeljak 7. lipnja 2021. godine gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić, sukladno zakonskim odredbama nakon provedenih lokalnih izbora, donio je Odluku o osnivanju i imenovanju Stožera civilne zaštite grada Belišća, koji i u ovom sazivu broji 11 članova.

Za srijedu 9. lipnja 2021. načelnik Stožera Domagoj Varžić sazvao je 1. sjednicu Stožera, koja je imala osim konstituirajućeg i radni karakter.

Naime, na održanoj sjednici je, između ostaloga,  donijeta i Odluka o opozivu Odluke o zabrani korištenja društvenih domova na području grada Belišća te se domovi mogu koristiti u skladu s trenutnim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama.

Također, razmatrana je i trenutna epidemiološka situacija na području Republike Hrvatske, Osječko-baranjske županije i našega grada, kao i aktivnosti iz sustava civilne zaštite u narednom razdoblju.

 

 

Izvor: Obavijest Stožera civilne zaštite grada Belišća | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>