Side Navigation

X

OBAVIJEST O NOVOM NAČINU RADA GRADSKIH USTANOVA U VRIJEME PANDEMIJE KORONAVIRUSA

OBAVIJEST O NOVOM NAČINU RADA GRADSKIH USTANOVA U VRIJEME PANDEMIJE KORONAVIRUSA

Objavljeno: 16. 3. 2020.

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite grada Belišća donesenoj 14. ožujka 2020. godine obavještavamo kako se od ponedjeljka, 16. 3. 2020. godine, na 14 dana zatvaraju za sve posjetitelje prostorije Muzeja „Belišće“, Centra za kulturu Sigmund Romberg, Gradske knjižnice i čitaonice Belišće kao i prostorije Turističke zajednice grada Belišća. Uredi navedenih ustanova radit će prioritetno telefonski ili putem elektroničke pošte.

Centar za kulturu Sigmund Romberg odgađa sve planirane kulturne programe do daljnjeg. O novim terminima događanja javnost će biti naknadno obaviještena.

Za sve posjetitelje zatvara se i rad čitaonice u okviru Gradske knjižnice i čitaonice grada Belišća, a rad knjižnice u navedenom razdoblju bit će organiziran na način da se naručivanje i povrat knjiga dogovara telefonski s djelatnicima ove ustanove putem poziva na broj telefona 400-627, porukom na e-mail knjiznica@belisce.hr ili na Facebook stranici.

Izvor: OBAVIJEST O NOVOM NAČINU RADA GRADSKIH USTANOVA U VRIJEME PANDEMIJE KORONAVIRUSA | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>