Side Navigation

X

Obavijest Ministarstva hrvatskih branitelja- Rad Područnih jedinica

OBAVIJEST MINISTARSTVA HRVATSKIH BRANITELJA- RAD PODRUČNIH JEDINICA

Objavljeno: 18. 10. 2018.

Sveobuhvatna skrb za braniteljsku i stradalničku populaciju iz Domovinskog rata jedan je od glavnih ciljeva Ministarstva hrvatskih branitelja u provedbi kojeg su, radi bolje dostupnosti i sveobuhvatnog  rješavanja svih njihovih pitanja, ustrojili i ojačali područne jedinice u svim županijama u Republici Hrvatskoj i Gradu Zagrebu.

Ovim putem želimo vas upoznati s organizacijom i djelokrugom rada područnih jedinica te vas pozvati da zajednički i na sveobuhvatan način poboljšamo skrb za svakog hrvatskog branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata.

Pomoć je savjetodavnog i informativnog karaktera, a temelji se na individualnom pristupu korisnicima, prepoznavanju problema i mogućnosti pomoći, dostupnosti i davanju cjelovite, kvalitetne i pravovremene informacije 0 načinu ostvarivanja statusnih prava i prava iz programa i projekata koje provodi Ministarstvo te posredovanju u praćenju ostvarivanja tih prava.
Kontinuirano surađuju s predstavnicima gradske i županijske vlasti, zdravstvenim ustanovama, centrima socijalne skrbi, kao i s udrugama na lokalnoj i županijskoj razini, a s ciljem što bržeg i učinkovitijeg rješavanja problema korisnika i pružanja potpore hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji u ostvarivanju njihovih prava.

U nastavku slijedi popis Područnih jedinica s kontakt podacima:

Područne jedinice Ministarstva hrvatskih branitelja

Izvor: Obavijest Ministarstva hrvatskih branitelja- Rad Područnih jedinica | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>