Side Navigation

X

Obavijest iz Gradske knjižnice i čitaonice Belišće

 NOVOSTI|

Iz Gradske knjižnice i čitaonice Belišće obavještavaju sve svoje korisnike da će nove police za Knjižnicu stići sljedeći tjedan.

Nakon toga slijedi uistinu velik posao popunjavanja i slaganja polica, kako bi sve bilo pregledno i na svom mjestu te kako bi korisnici mogli dobiti točnu onu knjigu koju traže. Za to je bitno da je knjiga na točno određenom mjestu u knjižnici, koji se određuje za svaku knjigu pojedinačno, a ta oznaka nalazi se na svakoj knjizi i zove signatura.

Ukoliko postoje još entuzijasti i volonteri, ljubitelji knjige i čitanja, a imaju volje slagati knjige uz znanje abecede, neka se jave u Knjižnicu Belišće.

Još jednom poručuju iz belišćanske knjižnice, hvala svima na razumijevanju i strpljenju. Krajem listopada knjižničarke se nadaju da će Knjižnica otvoriti svoja vrata u novom prostoru Palače Gutmann Belišće.

Tekst: Vlasta Putar, GKiČB
Foto: Tin Lacković

Izvor: Obavijest iz Gradske knjižnice i čitaonice Belišće | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>