Side Navigation

X

No Jazz band na adventu u Belišću

NO JAZZ BAND NA ADVENTU U BELIŠĆU

Objavljeno: 08. 12. 2018.

”Not-only jazz band” večeras je, po prvi put, na Trgu Ante Starčevića u Belišću zabavljao posjetitelje ”Adventa u Belišću” koji su, osim u dobroj glazbi, uživali u bogatoj gastro i eno ponudi te klizanju.

Sastav je nastao kao rezultat zajedničkog interesa članova da izvode glazbu koja je, prije svega, umjetnički vrijedna i kvalitetna, ali isto tako i rado slušana. Tako se na repertoaru mogu naći jazz (swing-funk) skladbe, ali i pomno odabrani pop hitovi. Članovi sastava iskusni su glazbenici čije izvedbe karakterizira velika količina energije i suptilno vladanje instrumentima, a glazba im je modernog i plesnog zvuka, obojena funky ritmovima i fusionom, koji je razumljiv i običnom slušatelju.

Sutra se program adventa nastavlja od 18 sati, a predstavit će se Pjesnici iz Belišća, zbor KUD-a A. E. Miroljub Veliškovci, Gat i Tiborjanci te TS Slavonski dukati. Program ”Adventa u Belišću” prilagođen je svim generacijama i svim ukusima, stoga pronađite nešto za sebe i posjetite Jingle Bel-Advent u Belišću.

Fotografije: Zaim Saljiji

Izvor: No Jazz band na adventu u Belišću | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>