Side Navigation

X

Nastavak slikarskih radionica u Bel-artu

 

 NOVOSTI|

Nakon kraće stanke, u subotu 2. travnja, nastavljene su slikarske radionice u likovnoj udruzi Bel-art. Radionice su sastavni dio projekta „Mala ruka – velika slika“ koji Bel-artovci provode već desetak godina.

Likovna udruga Bel-art  poseban značaj daje radu s djecom i mladima kako bi oni aktivnije i sadržajnije koristili svoje slobodno vrijeme, a sve u cilju prenošenja znanja i ljubavi prema slikarstvu. Također, jedan od ciljeva ovih radionica je i postaviti temelje, kako bi likovno i kreativno izražavanje živjelo u budućnosti u našem gradu, još više nego u proteklih 25 godina, koliko LU Bel-art djeluje.

Mladim polaznicima prezentira se rad u likovnim tehnikama suhog pastela, akvarela i akrila, a polaznici uz neobaveznu igru i zabavu stvaraju prava mala  umjetnička djela. Radionice se nastavljaju i iduće subote, 9. travnja, a sva zainteresirana djeca su dobrodošla u prostorije Bel-artovaca.

Izvor: Nastavak slikarskih radionica u Bel-artu | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>