Side Navigation

X

NAPRAVLJENE PRIČE NA PROZORIMA

NAPRAVLJENE PRIČE NA PROZORIMA

Objavljeno: 07. 11. 2019.

Gradska knjižnica i čitaonica Belišće pobrinula se da u svom bogatom programu ovogodišnjeg Mjeseca hrvatske knjige ima raznih kreativnih radionica za sve uzraste. Četvrta u nizu održana je u četvrtak, 7. studenoga 2019., pod vodstvom učiteljice Katarine Bulut Čolaković koja je osnovnoškolcima pokazala kako izraditi priče od papira i učiniti ih predivnim dekoracijama za prozore.

Sudjelovalo je devet djevojčica i jedan dječak i svi su pokazali da znaju vrlo vješto koristiti škare. Uspjeli su iznimno precizno i uredno izrezati od papira u boji i različitih tkanina likove i scene iz poznatih bajki. I ovoga puta se pokazalo da učenici imaju puno mašte i uspjeli su svojim idejama zadiviti voditeljicu radionice. Pri tome su se jako dobro zabavili jer su, osim izrezivanja tih papirnih bajki, i pričali o njima prisjećajući se onih koje su im najdraže.

Nakon što  su sve dijelove bajki izrezali, trebalo ih je i plastificirati i tako su nastali ukrasi za prozore koji uljepšavaju dječji odjel belišćanske knjižnice.

Autor teksta: Jasna Andrišić
Fotografije: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće

Izvor: NAPRAVLJENE PRIČE NA PROZORIMA | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>