Side Navigation

X

Najava treće kreativne radionice u sklopu Mjeseca hrvatske knjige

 

 NOVOSTI| 

 

Novi tjedan ovogodišnjeg Mjeseca hrvatske knjige u belišćanskoj gradskoj knjižnici ponovno započinje u kreativnom ozračju. Riječ je o kreativnoj radionici za odrasle koja će se održati u utorak, 3. studenog 2020., u 17 sati. Vodit će ju knjižničarka Jasna Andrišić, odnedavno umirovljena, a koja je poznata po svojim kreativnim vještinama. Ona će i nadalje u Knjižnici održavati razne kreativne radionice namijenjene djeci i odraslima pa će tako ovoga puta svima prijavljenima pokazati kako izraditi prekrasne čestitke raznih motiva koristeći se zlatoveznom tehnikom.

Oni koji su voljni to naučiti trebaju se prijaviti na radionicu na sljedeće načine: osobnom prijavom u Knjižnici, putem poziva na broj telefona 400-627, porukom na e-mail knjiznica@belisce.hr ili na knjižničnoj Facebook stranici. Svi koji se uspiju prijaviti trebaju ponijeti šivaću iglu i škarice kako bi mogli adekvatno sudjelovati na radionici.

Tekst: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće
Fotografija: Jasna Andrišić

Izvor: Najava treće kreativne radionice u sklopu Mjeseca hrvatske knjige | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>