Side Navigation

X

NAJAVA: STVARAMO PISMO – RADIONICA ZA DJECU | Grad Belišće

NAJAVA: STVARAMO PISMO – RADIONICA ZA DJECU

Objavljeno: 31. 10. 2019.
 

Gradska knjižnica i čitaonica Belišće i Muzej “Belišće” organiziraju radionicu za osnovnoškolce u ponedjeljak4.11.2019. s početkom u 16 sati u sklopu manifestacije Mjesec hrvatske knjige.

Sudionicima radionice približit će se razvoj pisma od civilizacija Mezopotamije i Nila do srednjovjekovnih hrvatskih pisama.

Cilj je radionice probuditi kod djece maštu i kritičko mišljenje prema komunikaciji pomoću pisma. I učenici će doprinijeti razvoju vlastitog pisma stvaranjem slova koja će se moći slobodno nazvati belišćanskim pismom. Voditelji radionice bit će Vlasta Putar i Mihael Sučić.

Radionica će se održati u Velikoj vijećnici Zgrade Gradske knjižnice i čitaonice i gradske uprave, a svi zainteresirani mogu se prijaviti telefonom na 400-627, e-mailom na knjiznica@belisce.hr ili putem Facebooka knjižnice.

Tekst: Mihael Sučić

 

Izvor: NAJAVA: STVARAMO PISMO – RADIONICA ZA DJECU | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>