Side Navigation

X

Najava radionice “Art kamenje” u belišćanskoj knjižnici

 

 NOVOSTI| 

Gradska knjižnica i čitaonica Belišće organizira novu kreativnu radionicu za djecu pod nazivom “Art kamenje” koja će se održati u četvrtak, 1. srpnja 2021. u 17 sati.

Bit će to prva u nizu ljetnih kreativnih radionica koje će se održavati u Knjižnici tijekom srpnja i kolovoza. Vodit će je Jadranka Berak i Tin Lacković, članovi Likovne udruge “Bel-Art” Belišće, a tematika radionice je oslikavanje različitih kamenih oblutaka akrilnim bojama. Na taj način obični komadi kamena postaju maštovite dekoracije za dom.

Sva zainteresirana djeca trebaju se prijaviti za sudjelovanje i to mogu učiniti pozivom na broj telefona 400-627, porukom na e-mail knjiznica@belisce.hr ili na knjižničnoj Facebook stranici te osobnom prijavom u Knjižnici.

Tekst: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće

Izvor fotografije: https://www.chemaco.hr/hr/inspiracija/video-tutorijali/oslikajte-kamencice-za-inspiraciju-i-nadahnuce/

Izvor: Najava radionice “Art kamenje” u belišćanskoj knjižnici | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>