Side Navigation

X

NAJAVA: RADIONICA IZRADE ANĐELA OD PAPIRA

NAJAVA: RADIONICA IZRADE ANĐELA OD PAPIRA

Objavljeno: 16. 12. 2019.

Gradska knjižnica i čitaonica Belišće najavljuje održavanje trideset i treće kreativne radionice ove godine. Bit će to još jedna radionica za djecu koja će se održati u četvrtak, 19. prosinca 2019., u 10 sati. Svi prijavljeni osnovnoškolci naučit će praviti nove božićne ukrase u obliku anđela, ali ovoga puta bit će načinjeni od krep papira.

Kako se prave papirni anđeli, naučit će ih Belišćanka Anica Bračevac. Ona se cijeloga života bavi kreativnim radom i godinama je vrijedan član Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja i Zajednice Vjera i svjetlo-Betlehem iz Belišća. Vrlo često održava razne kreativne radionice za ostale članove spomenute Udruge i Zajednice pa je odlučila jednu radionicu održati i u belišćanskoj knjižnici.

Oni koji žele izraditi svoje anđele od papira trebaju se prijaviti na radionicu, a to mogu učiniti osobnim dolaskom u Knjižnicu, pozivom na broj telefona 400-627, porukom na e-mail knjiznica@belisce.hr ili prijavom na Facebook stranici Knjižnice.

Tekst i fotografija: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće

 

Izvor: NAJAVA: RADIONICA IZRADE ANĐELA OD PAPIRA | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>