Side Navigation

X

NAJAVA PUTOPISNOG PREDAVANJA

NAJAVA PUTOPISNOG PREDAVANJA

Objavljeno: 16. 10. 2019.
 

Iz Gradske knjižnice i čitaonice Belišće najavljuju novo događanje ovogodišnjeg Mjeseca hrvatske knjige. Riječ je o putopisnom predavanju Sven i Petra putuju svijetom koje će se održati u petak, 18. listopada 2019., s početkom u 19 sati u Velikoj vijećnici grada Belišća.

Mladi bračni par Sven Simov i Petra Kontić posjetili su čak 29 zemalja svijeta i tijekom tih putovanja stekli su iznimna iskustva koja žele podijeliti sa svim ljubiteljima putovanja, istraživačima novih mjesta, drukčijih kultura i specifičnih životnih običaja. Osim tih zanimljivosti, prisutni posjetitelji čut će i neke korisne savjete potrebne za pametnu i kvalitetnu organizaciju putovanja, a da pri tome nije nužno potrošiti puno novaca. Njihova iskustva mogu poslužiti i kao dobra motivacija onima koji uvijek maštaju o putovanjima i avanturama, ali se boje odvažiti na takve pothvate.

Upravo zbog svega navedenog Knjižnica poziva Belišćane i građane susjednih mjesta da se odazovu u što većem broju na ovo putopisno predavanje.

Tekst: Dijana Milišić-Zečević
Fotografija: Sven Simov i Petra Kontić

Izvor: NAJAVA PUTOPISNOG PREDAVANJA | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>