Side Navigation

X

Najava prve ovogodišnje radionice u Knjižnici

 

 NOVOSTI| 

Gradska knjižnica i čitaonica Belišće nakon dužeg vremena organizira novu kreativnu radionicu za djecu koja će se održati u četvrtak, 18. ožujka 2021. u 17 sati.

Bit će to prva ovogodišnja kreativna radionica u belišćanskoj gradskoj knjižnici koju će voditi Ivana Kopić, odgojiteljica iz Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje iz Bistrinaca. Ona će ovoga puta malenim kreativcima pokazati kako napraviti neobične straničnike u obliku razglednica. Svi koji bi to rado htjeli naučiti trebaju se prijaviti za sudjelovanje, a to mogu učiniti pozivom na broj telefona 400-627, porukom na email knjiznica@belisce.hr ili na knjižničnoj Facebook stranici. Sudjelovati može samo šestero prijavljenih, zbog poštivanja epidemioloških mjera, no ako se pokaže interes za ovom radionicom, Knjižnica će je ponovno organizirati.

Tekst: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće
Fotografija: Ivana Kopić

Izvor: Najava prve ovogodišnje radionice u Knjižnici | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>