Side Navigation

X

Najava proljetne kreativne radionice za osnovnoškolce

 

 NOVOSTI| 

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće ovoga tjedna sve je u znaku obilježavanja početka proljeća pa će se tom prigodom u četvrtak, 24. ožujka 2022. u 16 sati održati proljetna kreativna radionica za osnovnoškolce. Bit će to prva ovogodišnja kreativna radionica namijenjena malim kreativcima koju će voditi Belišćanka Ivana Kopić, odgojiteljica iz Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje Osijek, iz Poludnevnog boravka u Bistrincima. Prijavljena djeca ukrašavat će drvene kutijice proljetnim motivima kao što su cvijeće, leptiri, pčelice i bubamare koristeći se akrilnim bojama i salvetnom tehnikom.

Za sudjelovanje na radionici potrebno je prijaviti se zbog ograničenog broja mjesta, a to se može učiniti na sljedeće načine: pozivom na broj telefona 400-627, porukom na email knjiznica@belisce.hr ili na knjižničnoj Facebook stranici te osobnom prijavom u Knjižnici.

Tekst: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće
Fotografija: iz arhive Knjižnice

Izvor: Najava proljetne kreativne radionice za osnovnoškolce | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>