Side Navigation

X

NAJAVA: Predstavljanje knjige Ivana Bertoka

 

 NOVOSTI| 

Svake godine, u sklopu svog programa za Mjesec hrvatske knjige, Gradska knjižnica i čitaonica Belišće nastoji organizirati bar jedno događanje putopisne tematike. Razlog zbog kojeg Knjižnica često organizira razna putopisna događanja vrlo je jednostavan. Na svakom od tih događanja ljubitelji putovanja mogu upoznati razne zemlje i nacije te njihove specifične običaje i kulturu. Vođene time belišćanske knjižničarke uspjele su i u aktualnom Mjesecu hrvatske knjige organizirati zanimljivo putopisno događanje, a radi se o predstavljanju knjige „10 000 milja Amerikom“ mladog autora Ivana Bertoka iz Đakova. On će u četvrtak, 29. listopada 2020., u 18 sati u Velikoj vijećnici grada Belišća prisutnim posjetiteljima ispričati svoje bogato iskustvo koje je stekao putujući i radeći diljem Sjedinjenih Američkih Država. To fenomenalno životno iskustvo omogućio mu je „Work and Travel“ program koji je namijenjen kulturnoj razmjeni studenata, a njegova knjiga ujedno je prva ovakva knjiga koju je napisao netko tko je sudjelovao u „Work and Travel“ programu.

Svi koji su avanturističkog duha i vole putovati te na taj način stvarati nezaboravne uspomene i iskustva, pozivaju se da dođu u četvrtak poslušati Ivanovu priču.

Tekst: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće
Fotografija: Ivan Bertok

Izvor: NAJAVA: Predstavljanje knjige Ivana Bertoka | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>