Side Navigation

X

NAJAVA: PREDSTAVE ZA DJECU I MLADE U IZVEDBI AMATERSKOG KAZALIŠTA BELIŠĆE

NAJAVA: PREDSTAVE ZA DJECU I MLADE U IZVEDBI AMATERSKOG KAZALIŠTA BELIŠĆE

Objavljeno: 03. 6. 2019.

Dječja dramska skupina i Dramska skupina mladih Amaterskog kazališta Belišće, pod vodstvom profesorice Ljiljane Silađi, tijekom tekuće školske godine marljivo su radile na svom glumačkom umijeću te su pripremile čak četiri predstave, koje su u raznim prigodama izvedene pred publikom. Za sve one koji su eventualno propustili premijerne izvedbe ili bi još jednom htjeli uživati u dječjem dramskom stvaralaštvu, Centar za kulturu Sigmund Romberg i Amatersko kazalište Belišće pripremaju pregled godišnjeg rada najmlađih skupina belišćanskog kazališta.

Program će se održati u petak, 7. lipnja 2019. godine, s početkom u 18.00 sati, a započinje Dječjim dramskim ansamblom Amaterskog kazališta Belišće, i predstavama “Mačak u čizmama” i “Tri praščića”. Od 19.00 sati na redu je Dramski ansambl mladih i predstave “Prva verzija Pepeljuge” i “Kažeš anđeo”.

Ulaz je slobodan.


Tekst: Tea Kozina, ravnateljica CK Sigmund Romberg

Izvor: NAJAVA: PREDSTAVE ZA DJECU I MLADE U IZVEDBI AMATERSKOG KAZALIŠTA BELIŠĆE | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>