Side Navigation

X

NAJAVA: PREDSTAVA ZA DJECU “U NAŠEMU ŠUMARKU”

NAJAVA: PREDSTAVA ZA DJECU “U NAŠEMU ŠUMARKU”

Objavljeno: 11. 3. 2020.

Druga večer 42. Memorijala Dragutina Merca Nunoša i Ivana Nikolnikova Vanje u organizaciji  Centra za kulturu Sigmund Romberg i Amaterskog kazališta Belišće, održat će se u srijedu, 18. ožujka 2020. godine, s početkom u 19h u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg Belišće. Publici će se predstaviti najmlađi glumci, članovi Dječjeg dramskog ansambla Amaterskog kazališta Belišće premijerom predstave za djecu “U našemu šumarku”. Predstava se izvodi u sklopu projekta “Jasno i Čisto” koji provode Grad Belišće i Općina Marijanci, a koji je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda kroz Operativni program Konkuretnost i kohezija 2014.-2020.

Autorica teksta je Ljiljana Silađi, a zajedno sa Snježanom Šulentić potpisuje i režiju. U predstavi glume: Gabrijela Talić, Julianna Popović, Lora Pandurić, Marisa Petranović, Iva Šafran, Emanuela Balog, Nora Pastulović, Mirjam Šipek, Emily Maras, Julijana Bajtl, Lana Božer, Matea Miljković, Rebeka Kardoš, Adriana Uskoković, Gloria Popović i Krešimir Petrović.

Edukativni karakter ove ekološke predstave na pomalo dramatičan način prikazuje odnos  životinja, ljudi i prirode. Što najmlađi glumci žele poručiti publici? Što se dogodilo “U našemu šumarku”? Dođite i pogledajte.

Ulaznice po cijeni od 15 kuna za ekološku predstavu za djecu “U našemu šumarku” možete rezervirati  u  Centru za kulturu radnim danom od 7 do 15 sati, na broj telefona 533-274, mail ravnateljica@cks-romberg.hr i na službenoj Facebook stranici Centra.

Tea Glavica, mag.prim.educ., ravnateljica CK Sigmund Romberg

Izvor: NAJAVA: PREDSTAVA ZA DJECU “U NAŠEMU ŠUMARKU” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>