Side Navigation

X

NAJAVA NOVE KREATIVNE RADIONICE ZA DJECU

NAJAVA NOVE KREATIVNE RADIONICE ZA DJECU

Objavljeno: 20. 7. 2020.

Gradska knjižnica i čitaonica Belišće najavljuje novu kreativnu radionicu za djecu koja će se održati u četvrtak, 23. srpnja 2020., s početkom u 16 sati. Radionicu će voditi Ivana Kopić, odgojiteljica iz Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje iz Bistrinaca, koja će sudionike radionice naučiti izraditi cvjetne bukete od papira. Za sudjelovanje na radionici potrebno je prethodno se prijaviti, a svi zainteresirani to mogu učiniti na sljedeće načine: pozivom na broj telefona 400-627, porukom na e-mail knjiznica@belisce.hr ili na Facebook stranici Knjižnice te osobnom prijavom u Knjižnici. Oni koji se prijave trebaju ponijeti škare, ljepilo za papir, bojice ili flomastere kako bi mogli adekvatno raditi.

Osim pribora za rad, posebno je važno ponijeti i nositi maske za lice zbog međusobne zaštite svih sudionika na radionici.

Tekst i fotografija: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće

Izvor: NAJAVA NOVE KREATIVNE RADIONICE ZA DJECU | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>