Side Navigation

X

Najava neurobičkih vježbi

 

 NOVOSTI| 

Gradska knjižnica i čitaonica Belišće najavljuje novo događanje u sklopu aktualnog Mjeseca hrvatske knjige. Bit će to šesto događanje po redu, a riječ je o radionici neurobičkih vježbi koja će se održati u četvrtak, 22. listopada 2020., u 18 sati u Velikoj vijećnici grada Belišća. Radionicu će voditi Požežanin Igor Štavlić koji je već gostovao u Knjižnici početkom ove godine kada je Belišćanima približio svijet eteričnih ulja. Ovoga puta približit će im pojam neurobičkih vježbi. Ukratko, to su vježbe koje pomažu u stimuliraju moždanih funkcija s posebnim naglaskom na poboljšavanje pamćenja i mentalne spremnosti. Igor će o svemu tome reći puno detaljnije te će pokazati razne načine kako neurobičke vježbe primjenjivati u svakodnevnom životu.

Svi koji bi htjeli naučiti kako vježbati svoj mozak i na taj način poboljšati kvalitetu cjelokupnog života, pozvani su na ovo edukativno događanje.

Tekst: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće
Izvor fotografije: http://www.uciliste-cibalae.hr/Default.aspx

Izvor: Najava neurobičkih vježbi | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>