Side Navigation

X

NAJAVA MULTIMEDIJALNOG PREDAVANJA “PODZEMNI SVIJET”

NAJAVA MULTIMEDIJALNOG PREDAVANJA “PODZEMNI SVIJET”

Objavljeno: 14. 2. 2020.

Gradska knjižnica i čitaonica Belišće najavljuje novo događanje početkom idućeg tjedna. Riječ je o multimedijalnom predavanju Krunoslava Hornunga, poznatog belišćanskog planinara i speleologa, koje će biti održano u ponedjeljak, 17. veljače 2020., s početkom u 19 sati.

Bit će to njegovo drugo predavanje u belišćanskoj knjižnici, a ovoga puta govorit će o bogatstvu špilja diljem Hrvatske i specifičnostima speleološkog istraživanja. On se već dugi niz godina bavi aktivnostima alpinističkog i speleološkog karaktera pa će biti intrigantno poslušati njegova iskustva u otkrivanju tajanstvenog špiljskog svijeta.

Predavanje će se održati u Velikoj vijećnici grada Belišća i ulaz je slobodan. Iz Knjižnice pozivaju sve ljubitelje avanturističkih putovanja i zanimljivih ekspedicija da dođu na ovo poučno predavanje.

Tekst: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće
Fotografija: Krunoslav Hornung

Izvor: NAJAVA MULTIMEDIJALNOG PREDAVANJA “PODZEMNI SVIJET” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>