Side Navigation

X

Najava kreativne radionice za djecu “Vještica, ali ne Grička!”

 

 NOVOSTI| 

 

Kraj drugog tjedna ovogodišnjeg Mjeseca hrvatske knjige Gradska knjižnica i čitaonica Belišće obilježit će u kreativnom ozračju. Osmišljena je zanimljiva kreativna radionica za djecu koja će se održati u petak, 29. listopada 2021. u 10 sati, a vodit će ju Ivana Kopić, odgojiteljica iz Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje iz Bistrinaca.

Bit će to radionica tradicionalno organizirana povodom Noći vještica koja će tematski biti vezana i za popularni ciklus romana “Grička vještica” jedne od najčitanijih hrvatskih književnica, Marije Jurić Zagorke. Time će Ivana ovom radionicom na izvrstan način djeci približiti jednog hrvatskog autora i njegova djela što je i središnja tema Mjeseca hrvatske knjige 2021. godine. Sukladno tome osmišljen je i originalan naziv radionice “Vještica, ali ne Grička!”.

Mali kreativci izrađivat će pop-up čestitke od papira s motivima vještice, bundeva, šišmiša i ostalih sličnih motiva svojstvenih za Noć vještica. Uz Ivanine smjernice svi će uspjeti napraviti maštovite i nimalo strašne čestitke za tu zabavnu noć.

Oni koji žele sudjelovati na radionici trebaju se prijaviti i to mogu učiniti pozivom na broj telefona 400-627, porukom na e-mail knjiznica@belisce.hr ili na knjižničnoj Facebook stranici te osobnom prijavom u Knjižnici.

Tekst: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće
Fotografija: Ivana Kopić

 

Izvor: Najava kreativne radionice za djecu “Vještica, ali ne Grička!” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>