Side Navigation

X

Najava kreativne radionice u knjižnici

NAJAVA KREATIVNE RADIONICE U KNJIŽNICI

Objavljeno: 07. 1. 2019.

I u novoj 2019. godini Gradska knjižnica i čitaonica Belišće nastavit će s održavanjem kreativnih radionica, kako onih namijenjenih djeci, tako i za odrasle. Zahvaljujući sredstvima Ministarstva kulture koje je odobrilo knjižnici projekt „Kad se male i velike ruke slože“ u iznosu od 4.000,00 kuna, bit će to još raznovrsnije i bogatije radionice nego inače.

Već prva radionica bit će 10. siječnja 2019. godine u 10 sati, a na njoj će svi prijavljeni osnovnoškolci naučiti kako mogu napraviti simpatičnog Orašara na dva načina. U tome će im pomoći knjižničarka Jasna Andrišić, a za to će im trebati štapići za sladoled, filc, vata, svjetlucavi moosgummi, trakice, itd.

Svi osnovnoškolci zainteresirani za ovu radionicu mogu se prijaviti telefonom na 400-627, preko FB knjižnice ili osobnom prijavom u knjižnici.

Tekst i fotografija: Jasna Andrišić

Izvor: Najava kreativne radionice u knjižnici | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>