Side Navigation

X

NAJAVA: KOMEDIJA “ZABORAVI HOLLYWOOD”

NAJAVA: KOMEDIJA “ZABORAVI HOLLYWOOD”

Objavljeno: 17. 9. 2019.

Centar za kulturu Sigmund Romberg poziva Vas na otvorenje Mjeseca komedije u petak, 20. rujna 2019., u 20 sati. Na repertoaru će se naći predstava “Zaboravi Hollywood” Teatra Gavran iz Zagreba.

U protekla dva desetljeća “Zaboravi Hollywood” premijerno se izvodio od Hrvatske, Austrije i Slovačke pa do daleke Indije, nailazeći na topao prijem publike i kritike. Glavni junaci ove neobične priče su profesionalni glumac i profesor na kazališnoj akademiji, te mladi kazališni amater koji već godinama pokušava položiti prijemni ispit i postati profesionalni glumac. Susret mentora i zanesenog učenika, zahvaljujući njihovim različitim karakterima, rezultirat će dramatičnim i komičnim sukobima, koji će, uz izobilje humora, razotkriti do kraja i njih dvojicu i glumačku profesiju. Autor predstave je Miro Gavran, a igraju Željko Königsknecht i Jakov Gavran.

Na 10. festivalu “Glumište pod murvom” predstava “Zaboravi Hollywood” osvojila je Nagradu za najbolju predstavu u cjelini, a najboljim glumcem festivala proglašen je Željko Königsknecht za ulogu ostvarenu u ovoj predstavi.

Svoje ulaznice, po cijeni od 20 kuna, možete rezervirati u Centru za kulturu Sigmund Romberg radnim danom od 7 do 15 sati, na telefon 533-274, e-mail ravnateljica@cks-romberg.hr ili na Facebook stranici Centra.

Tea Kozina, ravnateljica Centra za kulturu Sigmund Romberg

Izvor: NAJAVA: KOMEDIJA “ZABORAVI HOLLYWOOD” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>