Side Navigation

X

Najava izložbe “List do lista – Belišće”

 

 NOVOSTI| 

Mjesec hrvatske knjige 2020. u Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće nastavlja se jednakim intenzitetom i idućeg tjedna kada će biti održane četiri zanimljive aktivnosti.

Jedna od tih aktivnosti je slikarska izložba naziva „List do lista – Belišće“ koja je organizirana u suradnji s Likovnom udrugom „Bel-art“ Belišće. Glavni moto ovogodišnjeg Mjeseca hrvatske knjige glasi „Razlistaj se!“ i poslužio je kao izvrsna tema za ovu izložbu. Tako će ovoga puta na izložbi dominirati motiv lišća što je ujedno usko vezano i za grad Belišće koji je dobio ime upravo zbog lišća. Osamnaest članova Likovne udruge „Bel-art“ svojim će slikarskim radovima, raznih tehnika, predstaviti svoje viđenje ideje vodilje aktualnog Mjeseca hrvatske knjige.

Službeno otvorenje izložbe održat će se u utorak, 20. listopada 2020., u 18 sati u predvorju zgrade Knjižnice i Gradske uprave, stoga se pozivaju svi ljubitelji likovne umjetnosti da svojim prisustvom uveličaju ovo događanje.

Tekst: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće
Fotografija: Tin Lacković

Izvor: Najava izložbe “List do lista – Belišće” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>