Side Navigation

X

Najava izložbe LEGO kockica u knjižnici

NAJAVA IZLOŽBE LEGO KOCKICA U KNJIŽNICI

Objavljeno: 30. 10. 2018.

I dalje traje Mjesec hrvatske knjige u Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće.

U subotu, 3. studenog 2018. godine u holu Zgrade Gradske knjižnice i gradske uprave održat će se izložba kluba obožavatelja LEGO kockica iz Zagreba. Klub „Kockice“ su prvi i jedini klub koji okuplja LEGO entuzijaste u Hrvatskoj, a trenutno broje oko 70 članova u cijeloj Hrvatskoj, svih dobnih skupina i interesa. Članove Kluba veže zanimanje za LEGO: skupljanje i slaganje LEGO kocaka i izrada LEGO modela. Jezgru Kluba čine njegovi punoljetni članovi, na temelju čega se Klub veže s drugim sličnim klubovima u inozemstvu i ostvaruje suradnju s LEGO grupom, ali vrlo važan dio su i klupski “juniori”, čije je sudjelovanje na izložbama i u radu Kluba nezamjenjiv dio mozaika Kockica.

Klub sudjeluje i na međunarodnim izložbama, od kojih treba spomenuti izložbu u Portugalu.

U Belišću će biti izloženo puno njihovih radova, a osim izložbe, posjetitelji će moći sudjelovati i uLEGO radionici te tomboli.

Ovu izložbu zajednički organiziraju belišćanska knjižnica i Grad Belišće, a inicijativu za postavljanje  izložbe dala je Gordana Petrović, bivša Belišćanka, inače članica ovog kluba.

Ulaz za sve zainteresirane je slobodan, a valja napomenuti da izložba traje samo jedan dan i to od 10 do 18 sati.

 

Tekst: Jasna Andrišić

Fotografije: Lego klub Kockice

 

Izvor: Najava izložbe LEGO kockica u knjižnici | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>