Side Navigation

X

Najava izložbe fotografija “Knjiga kao lijek”

 NOVOSTI| 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gradska knjižnica i čitaonica Belišće najavljuje otvorenje izložbe fotografija pod nazivom Knjiga kao lijek koja je organizirana u suradnji s Fotoklubom Valpovo s kojim Knjižnica uspješno njeguje dugogodišnju suradnju. Otvorenje će se održati u srijedu, 23. veljače 2022. u 18 sati u predvorju zgrade Gradske uprave grada Belišća i Knjižnice.

Ova zanimljiva izložba nastala je kao rezultat zajedničkog natječaja kojeg su u lipnju 2021. raspisali Gradska knjižnica i čitaonica Valpovo i Fotoklub Valpovo. Cilj izložbe bio je prikazati moć i utjecaj knjige i čitanja na svakodnevni život pojedinca, a glavni motiv prijavljenih fotografija bili su čitatelji u različitim položajima, mjestima i situacijama. Bile su dopuštene sve fotografske tehnike i mogli su sudjelovati zaljubljenici u fotografiju svih dobnih skupina. Po završetku natječaja izabrano je 25 najboljih fotografija koje će građani Belišća i šire okolice imati priliku vidjeti u belišćanskom postavu ove izložbe, stoga se pozivaju zaljubljenici u fotografiju da svojim prisustvom uveličaju najavljeno otvorenje.

Tekst: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće
Fotografija: Fotoklub Valpovo

Izvor: Najava izložbe fotografija “Knjiga kao lijek” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>