Side Navigation

X

Najava: Humanitarni koncert HNK-a u Osijeku za Sisačko-moslavačku županiju

 NOVOSTI| 

Iskazavši pomoć žiteljima Petrinje, Gline, Siska i drugih mjesta Sisačko-moslavačke županije pogođenima u potresu uplatom donacije u iznosu od 50.000 kn, Grad Belišće uključio se i u humanitarni program Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku pod  nazivom „Kupi ulaznicu, podari nadu“, kojim žele pomoći Sisačko-moslavačkoj županiji.

Grad Belišće pružio je podršku navedenom humanitarnom projektu kupnjom ulaznica, odnosno doniravši 2.000 kn za humanitarni koncert, a sav prihod od prodaje bit će doniran pogođenom području.

HUMANITARNI KONCERT ZA SISAČKO-MOSLAVAČKU ŽUPANIJU koji će započeti u četvrtak, 14. siječnja 2021. u 19 sati na pozornici HNK-a u Osijeku prenosit će se uživo putem YouTube kanala HNK-a u Osijeku, a moći ćete ga uživo pratiti i na facebook stranici Grada Belišća s početkom u 19 sati.

Link premijere humanitarnog koncerta: https://www.youtube.com/channel/UC0Sg7GZsNaZw_DTjuPNviiQ/featured,

Izvor: Najava: Humanitarni koncert HNK-a u Osijeku za Sisačko-moslavačku županiju | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>