Side Navigation

X

Najava drugog twinning eventa na projektu „EQUAL – Our living library for solidarity & equality“

 NOVOSTI|

„EQUAL – Our living library for solidarity & equality“ europski je projekt, nastao s ciljem promicanja volontiranja, društvenog angažmana, solidarnosti, ravnopravnosti, podrške ženama te razmjene volonterskih praksi. Nositelj projekta je općina Borriana iz Italije, a osim grada Belišća kao jedinog hrvatskog predstavnika, partneri u projektu su i općina Sandigliano iz Italije, općina Tahanovce iz Slovačke i grad Cesis iz Latvije. Ovoga puta riječ je o europskom projektu sufinanciranom iz Programa Građani, jednakost, prava i vrijednosti CERV-a (CERV-2021-CITIZENS-TOWN-TT – N. 101053323) koji traje ukupno 10 mjeseci. Provedba projekta započela je 1. veljače, a trajat će do 30. studenoga 2022. godine.

U Belišću je krajem lipnja održan trodnevni susret partnera na projektu, a od 10.11. do 13.11. održat će se drugi susret partnera u općinama Borriana i Sandigliano.

Projekt EQUAL još je jedan u nizu vrijednih europskih projekata u kojem kao partner sudjeluje i Grad Belišće.

Izvor: Najava drugog twinning eventa na projektu „EQUAL – Our living library for solidarity & equality“ | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>