Side Navigation

X

Nagrade za sudionike uskrsnog natječaja

 

 NOVOSTI| 

Još jedan Uskrs i još jedne proljetne praznike djeca provode na „novonormalni“ način, no to ne znači da se zeki, pisanicama, darovima, ali i svim bojama proljeća mali Belišćani ne raduju. Jedan je to od razloga zašto je Društvo „Naša djeca“ grada Belišća organizirao online aktivnosti, odnosno čak dva natječaja – literarni u suradnji s Ogrankom Hrvatskog novinarskog društva Belišće, a likovni u suradnji s Likovnom udrugom Bel – art.

Predškolci i školarci iz Belišća i svih naših prigradskih naselja mogli su pisati o tome što je za njih Uskrs ili nacrtati najljepše uskrsno jaje, no svaki od sudionika oba natječaja dobio je zahvalnicu i prigodne darove. Komisija Ogranka HND-a Belišće najboljim je literarnim radom proglasila tekst Katarine Turalije, a pohvale za uradak na temu „Što je za mene Uskrs“ zaslužili su i Sara Papić, Lovro Magušić, Luka Crnčević i Daria Crnčević.  Bel – artovskoj komisiji najljepši je crtež napravila Tena Vejić, a ništa manje lijepe crteže nisu napravili ni Gloria Čolaković, Luna Apari, Petra Pavlović, Elena Gelenčer, Lara Salajić, Mila Salajić, Tara Apari, Mihael Petovari Vita Tadić i Luka Brozičević. Svim sudionicima uskrsnog natječaja je nagrade uručila predsjednica Društva „Naša djeca“ grada Belišća Emma Torjanac.

Monika Đogaš, Gradski radio Belišće

Izvor: Nagrade za sudionike uskrsnog natječaja | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>