Side Navigation

X

Na Badnjak s građanima

NA BADNJAK S GRAĐANIMA

Objavljeno: 24. 12. 2018.

Badnje je jutro u gradu Belišću započelo uprizorenjem živih jaslica u Parku hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata, za što su zaslužni, kao i svake godine, učenici Osnovne škole Ivana Kukuljevića Belišće.
U podne je uslijedio zajednički, tradicionalni, blagdanski ručak u Tržnom centru Belišće,  gdje se brojnim građanima pridružio i sam gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić, voditeljica turističkog ureda u Belišću  gospođa Janja Čeliković te župnik fra Branko Janjić koji je blagoslovio hranu i sve prisutne. Gradonačelnik je poželio svojim sugrađanima mirne blagdane, čestit Božić te uspjeh u novoj godini.
Za ručak su se pobrinuli članovi udruge ‘Kotličari’ koji su skuhali fiš paprikaš u šestolitarskom kotliću, a Tamburaški sastav  ”Kočije” nastupio je u glazbenom programu te su se građani još neko vrijeme družili uz besplatan obrok i u blagdanskom raspoloženju.

Fotografije: Zaim Saljiji, Tin Lacković

Izvor: Na Badnjak s građanima | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>