Side Navigation

X

MUZEJ “BELIŠĆE” – STARO I MLADO ZARONILO U POVIJEST PRIJE IGARA NA VODI

MUZEJ “BELIŠĆE” – STARO I MLADO ZARONILO U POVIJEST PRIJE IGARA NA VODI

Objavljeno: 15. 7. 2019.

U petak, 12. srpnja 2019. godine povodom Igara na vodi Muzej “Belišće” otvorio je svoje prostorije zainteresiranoj javnosti grada Belišća, prigradskih naselja i okolice.

Od 17 do 18:30 sati i staro i mlado uputilo se u Muzej “Belišće” prije Igara na vodi i ugodno provelo vrijeme razgledavajući muzejske predmete i interpretacije povijesti obitelji Gutmann, industrijskog razvoja Belišća i okolice, Slavonsko podravske željeznice, sporta u Belišću…

Ovim putem zahvaljujemo kolegama i kolegicama Turističke zajednice grada Belišća, Gradske knjižnice i čitaonice Belišće i fotografima što su pomogli u provođenju muzejskog događanja Besplatno u muzej: zaronite u povijest prije Igara na vodi.

Također se zahvaljujemo i medijima koji su izvještavali javnost o događanju.

Svim posjetiteljima zahvaljujemo na dolasku i pozivamo sve zainteresirane na posjet u muzej i moguću suradnju. U svakom se od nas krije baština i povijest našega Grada, a da toga nismo niti svjesni.

 

 

Tekst: Mihael Sučić, v.d. ravnatelja Muzeja “Belišće”
Fotografije: Tin Lacković

Izvor: MUZEJ “BELIŠĆE” – STARO I MLADO ZARONILO U POVIJEST PRIJE IGARA NA VODI | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>