Side Navigation

X

Mladež DVD-a Veliškovci u kampu u Fažani

 

 NOVOSTI|

Osam  pripadnica vatrogasne mladeži i dvoje voditelja DVD-a Veliškovci sudjelovalo je od 11. do 17. srpnja 2022. godine u radu 27. Kampa vatrogasne mladeži Hrvatske vatrogasne zajednice u Fažani.

Plan aktivnosti bio je vrlo zanimljiv i interesantan, pogotovo onima koji su prvi puta boravili u Kampu.

Nakon ustajanja u 7 sati i doručka pristupilo se uređenju prostorija i okoliša bungalova.

U prijepodnevnim satima odvijale su se vatrogasne i sportske aktivnosti: Vatrogasna vježba za mladež, vježba sa VMŠ, strojeve radnje i postupci, odbojka na pijesku te graničar.

Poslijepodnevni sati bili su predviđeni za vatrogasne igrice i slobodne aktivnosti. Unatoč svim aktivnostima bilo je dovoljno vremena za kupanje i prije i poslije podne. U večernjim satima bilo je predstavljane svakog DVD-a i kraja iz kojega dolazi. Osim toga organizirane su i zabavne večeri: ples sa stolicama, karaoke, izbor najbolje maske, izbor najluđe frizure te izbori za Miss i Mistera Kampa.

U petak su u posjetu Kampu bile dvije djelatnice Hrvatske vatrogasne zajednice koje uređuju Vatrogasni vjesnik te su slikale provođenje aktivnosti u Kampu i razgovarale sa sudionicima Kampa. Josip Kozina bio je zadužen za provođenje strojevi radnji i postupaka. Četvrtak je bio dan predviđen za izlete te su članovi DVD Veliškovci  iskoristili i posjetili Aqvarium i Arenu u Puli što je bilo jako poučno, naročito Aqvarium koji je ujedno i lječilište za morske kornjače. Nedjeljno prijepodne iskorišteno je za odlazak na svetu misu i obilazak Fažane.

Kao i svih prijašnjih godina i ovaj odlazak u Kamp je ostvario svoj cilj, a to je: stjecanje novih znanja i iskustava, zabava, obilazak znamenitosti i posebno upoznavanje i sklapanje novih prijateljstava.

Sretnim povratkom kući, stekli su nova i lijepa iskustva s ljetovanja u Kampu vatrogasne mldeži u Fažani.

Izvor: Mladež DVD-a Veliškovci u kampu u Fažani | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>