Side Navigation

X

MJESEC HRVATSKE KNJIGE: NAJAVA PREDSTAVLJANJA KNJIGE TOMISLAVA BIRTIĆA

MJESEC HRVATSKE KNJIGE: NAJAVA PREDSTAVLJANJA KNJIGE TOMISLAVA BIRTIĆA

Objavljeno: 25. 10. 2019.
 

Gradska knjižnica i čitaonica Belišće nastavlja s obilježavanjem Mjeseca hrvatske knjige te najavljuje novo događanje. Radi se o predstavljanju knjige Tomislava Birtića Na Caminu sam zagrlio Boga.

Tomislav Birtić rođeni je Osječanin, ali već dugo godina živi u Zagrebu. Radio je za najcjenjenije dnevnike i tjednike u zemlji, a trenutno je kolumnist i konzultant  u 24 sata i Expressu. Napisao je desetak knjiga od kojih su najpoznatije: Četiri ručka, Dnevnik malog ulagača, Kostelići, Krvavo plavo, Manifest američkih sanjara, Navučen na narkićku, a prošle godine objavio je knjigu Na Caminu sam zagrlio Boga.

U toj knjizi on opisuje svoj put od 800 kilometara koji je zapravo španjolska hodočasnička ruta prema grobu Sv. apostola Jakova u Santiago de Composteli, poznatoj kao – Camino. Ova knjiga puna je anegdota, smiješnih i tužnih priča i bogata fotografijama.

Ovo je i treća Birtićeva knjiga od čije dobiti 15 posto ide u humanitarne svrhe.

Predstavljanje ove knjige održat će se u ponedjeljak, 28. listopada u 19 sati u Velikoj vijećnici Zgrade Gradske knjižnice i čitaonice i gradske uprave. Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

Tekst: Jasna Andrišić

Izvor: MJESEC HRVATSKE KNJIGE: NAJAVA PREDSTAVLJANJA KNJIGE TOMISLAVA BIRTIĆA | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>