Side Navigation

X

KONFERENCIJA: Obnovljivi izvori energije; izazovi i prilike za gradove budućnosti

KONFERENCIJA: OBNOVLJIVI IZVORI ENERGIJE; IZAZOVI I PRILIKE ZA GRADOVE BUDUĆNOSTI

Objavljeno: 19. 11. 2018.

U sklopu projekta R-SOL-E Renewable Solar Energy, Grad Belišće organizira konferenciju na temu:

Obnovljivi izvori energije: izazovi i prilike za gradove budućnosti

 

Konferencija će se održati 23. studenog 2018. s početkom u 11:00 sati u Velikoj vijećnici u zgradi gradske uprave na Vijencu dr. Franje Tuđmana 1, Belišće.

Cilj konferencije je informirati i educirati javnost o prilikama i izazovima u sektoru obnovljivih izvora energije te, kroz primjere dobre prakse, predstaviti mogućnosti ostvarivanja ušteda za stanovnike, javnu upravu i poslovni sektor. Konferencija će okupiti stručnjake iz područja obnovljivih izvora energije, entuzijaste, poduzetnike i predstavnike javnog sektora te poslužiti kao platforma za povezivanje i umrežavanje svih dionika koji svojim djelovanjem pridonose ostvarenje vizije pametnih gradova i ulažu napore kako bi uz pomoć tehnologije ostvarili još veći gospodarski iskorak i pretvorili lokalne sredine u kvalitetnija mjesta za poslovanje, stanovanje i življenje.

Molimo vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do srijede (21. studenoga 2018.) ispunjavanjem prijave na adresi https://goo.gl/forms/JaOmgs2W73XwPfzD2 ili slanjem maila s podacima (ime, prezime, organizacija i kontakt sudionika) na ljerka.vuckovic@belisce.hr.

 

Program konferencije:

Izvor: KONFERENCIJA: Obnovljivi izvori energije; izazovi i prilike za gradove budućnosti | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>