Side Navigation

X

Koncert Marka Tolje

 

 NOVOSTI| 

Ovogodišnje 44. Rombergove glazbene večeri u Centru za kulturu Sigmund Romberg otvorit će jedan od najboljih hrvatskih vokala – Marko Tolja, u akustičnoj verziji.

Koncert će se održati u petak, 5. studenog 2021. godine, s početkom u 20 sati u dvorani Centra za kulturu. Marko Tolja svestrani je pjevač i kantautor izvanrednih vokalnih sposobnosti, posebnog afiniteta i šarma. Prepoznat je kao jedan od ponajboljih domaćih vokala koji se podjednako dobro snalazi u popu, jazzu i swingu, zbog čega ga nazivaju hrvatskim Frank Sinatrom. Karijeru mu krase brojni rasprodani koncerti, a pobjednik je i dva poznata televizijska showa, Zvijezde plešu i Zvijezde pjevaju. Oduševljava svakim novim hitom pa ne sumnjamo da će osvojiti srca naših brojnih posjetitelja.

Ulaznice, po cijeni od 50 kuna možete rezervirati svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 sati u Centru za kulturu, na broj telefona 533-274, e-mail ravnateljica@cks-romberg.hr te Facebook stranici Centra. Manifestacija će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama te je potrebno posjedovati COVID potvrdu.

Izvor: Koncert Marka Tolje | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>