Side Navigation

X

Koncert Hrvatskog baroknog ansambla

 

 NOVOSTI| 

Centar za kulturu Sigmund Romberg, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija RH i potporu Grada Belišća, organizira koncert Hrvatskog baroknog ansambla, u nedjelju, 30. svibnja, s početkom u 19.00 sati, u dvorani CK Sigmund Romberg.

Hrvatski barokni ansambl najznačajniji je hrvatski ansambl specijaliziran za povijesno obaviještenu interpretaciju glazbe baroknog razdoblja i bliskih epoha, na originalnim glazbalima i njihovim replikama. Ansambl je utemeljen 1999. godine i okuplja glazbenike mlađe generacije, zaljubljenike u iskonski zvuk i stilski osviještenu interpretaciju koja je u skladu s duhom i poetikom vremena u kojem je nastala. Ravnateljica ansambla je renomirana violinistica Laura Vadjon.

Ulaz na koncert je besplatan. Zbog poštivanja epidemioloških mjera, svoja mjesta potrebno je rezervirati u Centru za kulturu na telefon 533-274, e-mail ravnateljica@cks-romberg.hr ili Facebook Centra.

Izvor: Koncert Hrvatskog baroknog ansambla | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>