Side Navigation

X

Komedija Kerekesh teatra “Krtice” u Centru za kulturu Sigmund Romberg

 

 NOVOSTI|

Centar za kulturu Sigmund Romberg poziva vas na predstavu “Krtice” poznatog Kerekesh Teatra, u petak, 7. listopada 2022. u 20 sati u dvorani Centra za kulturu. Ovo je treća predstava po redu u okviru 2. Mjeseca komedije u Belišću.

Radi se o nagrađivanoj komediji Kerekesh Teatra u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori domar Stjepan Radički. Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi otjerao krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, među kojima su i Žarko Potočnjak, bivši ministar Linić, Siniša Popović, Massimo, Policajac z Mača i mnogi drugi. Više od 15 likova u predstavi, na maksimalno duhoviti način, tumači  nagrađivani glumac Jan Kerekeš koji je za “Krtice” bio i nominiran za Nagradu hrvatskog glumišta 2015. godine. Režiju predstave potpisuje Ljubomir Kerekeš.

Svoje ulaznice, po cijeni od 40 kuna, možete rezervirati na telefon 533-274, e-mail: rezervacije@cks-romberg.hr ili na Facebook stranici Centra.

 

Izvor: Komedija Kerekesh teatra “Krtice” u Centru za kulturu Sigmund Romberg | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>